Empresa

 

Des de la seva fundació l’any 1991, RIBÓ CONSTRUCTURA ha tingut com objectiu fonamental l’execució de treballs d’alta qualitat tècnica que satisfacin totes les expectatives i requeriments dels seus clients, tant del sector públic com del privat.

En tots aquests anys hem seguit una línia ascendent, dotant-nos dels millors recursos per tal de cobrir una major demanda de mercat i oferir un millor servei.

L’organització, l’estructura i el compromís de tots els treballadors fan camí cap a la consecució dels excel·lents resultats en el creixement i el desenvolupament de l’empresa amb una visió amb qualitat, compromís, professionalitat i exigència.

Aconseguir una total satisfacció de les necessitats dels nostres clients de forma adient i professional, mitjançant una atenció personalitzada, millors acabats i recolzament tècnic.

Ser una empresa que es desenvolupi de forma segura, sòlida, confiable i rentable al llarg dels anys

Com a garantia de solvència tècnica, RIBÓ CONSTRUCTORA disposa de:

  1. Certificat ISO 9001 des de l’any 2003
  2. Certificat de classificació emés per la Junta Consultiva de Contractació Administrativa del Ministeri d’economia i Hisenda de l’estat espanyol.
  3. Certificat de classificació emés per la Junta Consultiva de Contractació Administrativa del Ministeri d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya.
  4. Assegurança de responsabilitat civil fins un import de 3.000.000 €